Squarespace background.png

Stuk - Bar och
Restaurang

 
STUK_svart.jpg
 
 

 På STUK finns det en massor av olika ”lag” där du som student kan vara med i. Till STUK:s lag brukar du oftast kunna söka när som helst under året, dock brukar de även anordna rekryteringsdagar några gånger under året. Håll utkik på deras facebooksida när nästa rekryteringsdag är.

 

Baren

När du står i baren och vill beställa är det barlaget som hjälper dig genom olika glas och smaker. De gillar att showa och pratar gärna en stund om det skulle finnas tid över.

BlackJack

Bakom spelborden sitter våra dealers som med snabba fingrar fördelar marker och kort på borden. Med gott humör och ett sinne för spelet kommer man få en rolig stund bland klöver och ess.

DJ

På fredagar och lördagar när vårt dansgolv är öppet är det våra egna DJ’s som mixar musik och ljuseffekter. Det som krävs av de som jobbar är ett brinnande intresse för musik, och att kunna hitta det som publiken vill höra och dansa till.

Fix

Om något behöver byggas eller skulle gå sönder så är det Fix som tar hand om detta, så länge det inte ligger utanför deras kunskapsområde. På temakvällarna hjälper Fix också till. Då skapar de allt ifrån idéerna till den slutgiltiga dekorationen.

IT

IT är laget som sköter allt som har med de digitala systemen som finns på STUK. Det innebär allt från STUKs hemsidor till hur kassasystemen funkar. Ett plus i kanten är om du tycker det är kul att programmera!

Köket

Bland kastruller och stekbord har vi restaurangens kökspersonal. All mat som vi serverar har köket lagat, med undantag för lunchen. Här varieras allt ifrån enklare bufférätter till tre-rätters middagar för upp till 600 stycken gäster. Det man inte kan laga, kommer man att lära sig.

Servering

Under sittningar är det vår händiga serveringspersonal som ser till att du som gäst ska trivas och få den service du behöver. De kan allt ifrån hur en fin middag skall dukas upp till hur vin skall serveras till gästen.

Pub-laget

Måndag till fredag har vi ett café som mellan 16 och 21 bemannas av publaget. Här sköter man samma saker som görs på dagen och tillhandahåller även en pub-meny. Det är även publaget som styr sporten på STUK. Har du intresse för fika och sport är detta laget för dig!

Teknik

Tekniklaget jobbar med hårdvara till ljud och ljus. Dessa händiga personer reparerar ljud- och ljusutrustning och kan det mesta om de flesta tekniska systemen på bygget. De hjälper även till med riggning och support vid större evenemang.

Trubadur

Restaurangens egna underhållare som gärna ställer sig i rampljuset för att du ska få en helkväll med levande musik. Spelar på onsdagspuben och ibland på större event

Marknad

För att våra gäster ska veta vad som händer under veckan eller längre fram under terminen, behövs ett gäng som vet hur man marknadsför och sprider budskap. Vår marknadsföringsgrupp idag består av studenter som har intresse och/eller sin utbildning inom reklam och marknadsföring. De är även våra duktiga fotografer som går runt på bland annat nattklubbskvällarna.

Golv

På en restaurang eller nattklubb behövs det alltid händigt och flexibelt folk som klarar de mest varierande uppgifterna, där kommer vår golvpersonal in. De står i garderoben, biljettluckan, bakom bardisken, serverar på sittningar, bygger scenen inför bandspelningar osv. Det finns åtta olika golvlag på STUK, dessa är Data, Capre Noctem, HUMP, Kvällsmys, M1, SAM, SBI och VIP.